Demaneu-nos més informació!


  PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades ( Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes dades ), l'informem del següent:
  El responsable de les dades facilitades lliurement és HORITZONS NATURA (GC-004948) – STEVE WEST (NIF X0764542E), amb seu a Carrer Juneda, 67, 1r, 1a, 25001 Lleida, Telèfon +34 620457693 i correu electrònic info@vitageshoritzons.com
  A l’organització tractem la informació que ens faciliti per tal d’oferir el servei sol•licitat.
  La finalitat és facilitar la gestió i promoció dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’organització amb l’objectiu de respondre i informar a les persones usuàries.
  Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol•liciti la supressió per part de l’usuari. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
  Té dret a obtenir confirmació sobre si l’organització està tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar-les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol•licitem la seva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol•licitats.

  Natura és teràpia

  Emociona't

  Vivències en familia

  Viu-ho amb els cinc sentits

  L'agència es reserva el dret de canviar el programa de les experiències d'acord a l'època de l'any i la climatología per tal d'adaptar-la a les millors condicions possibles pels participants.