Els viatges

Do you speak English ? I jo dic un Yes, a little. I ja em preparo pel que pugui venir.

Sempre he volgut parlar anglès ! Mira que ho he provat vegades! Vull preguntar i entendre quan viatjo i em vull comunicar amb altra gent!

Us sona això? Aquestes són frases que acostumem a sentir cada vegada que parlem d’idiomes.

  • Passa el teu ENGLISH WEEKEND amb nosaltres. Un cap de setmana diferent, fruint d’activitats, sortides i estades en anglès. En un allotjament rural de qualitat, no pas lluny de casa teva i sense haver d’agafar l’avió.

    En indrets on, per la seva singularitat, s’encomana les ganes de gaudir de tot allò que us tindrem preparat. Programes molt interessants per fer en petits grups, amb flexibilitat i adaptació segons el grup. I no ho oblideu, l’anglès és la llengua vehicular.

  • Si en canvi, voleu practicar l’anglès in situ doncs també us ho fem possible! Us portem a Gal•les, Norfolk o Irlanda. Xopa’t de la llengua, la cultura, el folklore, feu senderisme i tot allò que diu d’un país … amb guia natiu. I a divertir-se !

 

Cap de Setmana a l’Anglesa!

De divendres tarda/vespre a diumenge tarda. GET READY ! Visita, Gaudeix, Relaxa’t, Passeja i més … TOT en ANGLÈS

Gal·les

Sortides al Juny i Juliol. 8 dies – 7 nits al País de Gal·les (Gran Bretanya). I a més, MILLORA EL TEU ANGLÊS

Natura és teràpia

Emociona't

Vivències en familia

Viu-ho amb els cinc sentits

L'agència es reserva el dret de canviar el programa de les experiències d'acord a l'època de l'any i la climatología per tal d'adaptar-la a les millors condicions possibles pels participants.