Qui som?

Horitzons Natura es una agència de viatges arrelada al territori, iniciativa d’en Steve West i na Florinda Vidal Masip.

L’Steve, anglès de naixement i català d’adopció des del 1988, és un expert ornitòleg i guia de natura, autor de dos llibres que defineixen molt bé el seu tarannà: una persona que des dels 7 anys s’ha entregat als ocells i que la seva formació universitària com a Ecòleg i el seu afany de viatjar a terres foranies el van portar a establir-se a Lleida, on va crear el seu niu i on ha convertit la seva passió pels ocells en el modus vivendi de la família.

Ell diu que no vol quedar-se amb l’etiqueta de l’home ocell sinó que vol ser part i promotor dels canvis que hi ha d’haver per harmonitzar persones i natura. I en això està.

Aquest fervent i tossut defensor de la natura ha demostrar prou la seva pròpia adaptació quan fa més de 25 anys va decidir compartir la seva vida amb la Florinda, l’altra part fundadora d’ Horitzons Natura. Quan li pregunten a la Florinda, d’on ets?, ella somriu i diu de Bovera, a Les Garrigues. I és que ella va néixer a Bovera, de fet, va ser la darrera persona en néixer al poble. I s’enorgulleix d’aquest privilegi “no tothom pot dir que ha nascut al llit dels papes, a la casa pairal”.

Una Tècnica en Turisme que després d’haver viscut i treballat a Barcelona, Anglaterra i Lleida, va decidir convertir el seu acomiadament de l’empresa multinacional en la que havia estat treballant durant 15 anys en un desafiament per formar la seva pròpia empresa.

La iniciativa no els ha anat malament i d’aquí que ara es vulguin projectar més enllà amb Horitzons Natura.

Viuen a cavall entre Lleida i Bovera (Les Garrigues), tot i que des del 2007 treballen a nivell internacional amb el seu projecte Birding In Spain and Catalonia (www.BirdingInSpain.com)

Per contactar-nos, podeu enviar-nos un correu electrònic a info@viatgeshoritzons.com

Horitzons Natura
Núm d’inscripció Registre Turisme Catalunya: GC-004948

Steve West

Florinda Vidal Masip

Natura és teràpia

Emociona't

Vivències en familia

Viu-ho amb els cinc sentits

L'agència es reserva el dret de canviar el programa de les experiències d'acord a l'època de l'any i la climatología per tal d'adaptar-la a les millors condicions possibles pels participants.